Jonathan Willis Academy

The JW Golf Academy op Grevelingenhout is the place to be om te leren golfen of je golfspel te verbeteren. Wat je niveau ook is, je kunt bij onze PGA-golfprofessionals terecht voor zowel privé-les als groepslessen.

The Golf Academy is opgericht door Jonathan Willis, een innovatieve PGA golfprofessional. Hij zet zijn kennis en ervaring in voor uitstekende service aan zijn klanten. Als headpro biedt Jonathan een lesstudio die volledig is uitgerust met de nieuwste lesapparatuur zoals de FlightScope X3 Fusion technologie. “Mijn coaching filosofie is het benaderen van het spel als geheel. Als ervaren en gekwalificeerd PGA professional kan ik u helpen met alle aspecten van het golfspel; golf swing, golf fitness, focus, uitrusting en natuurlijk het spelen op de golfbaan”.

Vanwege de groei van zijn onderneming merkte Jonathan dat het tijd was om het team uit te breiden met een collega PGA-golfprofessional, zodat lesklanten meer aanbod krijgen in het volgen van golflessen. Een samenwerking is aangegaan met PGA-golfprofessional Peter Maurits, zodat de heren gezamenlijk veel kennis en kunde in huis hebben. Peter is net als Jonathan enorm gedreven om zijn lesklanten te leren golfen of hun golfspel te verbeteren.

“Ieder mens is uniek en dat betekent dat wij als professionals advies op maat verstrekken. Begin je met golfen, dan geef ik je als tip mee koop vooraf nog geen golfmaterialen. Wij voorzien je van clubs om mee te starten en daarna kun je besluiten wat je het beste kunt aanschaffen. Vaak zien wij nieuwe mensen met clubs die of te kort of te lang voor ze zijn. Enorm jammer voor je portemonnee en ook voor je golfspel. Vraag ons eerst advies, zodat we je goed op weg kunnen helpen.”

Links op de foto Jonathan Willis en rechts Peter Maurits.

lespakketten

Via de Golf Academy bieden we je verschillende lespakketten aan. Je kunt ook bij ons terecht voor privé-les of je kunt lessen in groepsverband. Wil je bijvoorbeeld komen lessen met je vrienden of je familie neem contact met ons op voor meer informatie en de mogelijkheden. 

Verhinderd?
Bij verhindering annuleert u uw les minstens 48 uur van tevoren, zodat de agenda vrijkomt voor andere belangstellenden. Indien de les niet (op tijd) wordt geannuleerd, dan zijn wij genoodzaakt het verschuldigde lesgeld in rekening te brengen.

Het verschuldigde lesgeld wordt rechtstreeks aan de golfprofessional betaald.

Contact
Neem contact op met Jonathan via:
info@jwgolfstore.com of 0111 483297

Neem contact op met Peter via:
info@mauritsgolf.com of 06 22411478

Golfclinics

Golf als teambuilding of als uitje voor de familiedag of vriendengroep. Heb je wel eens gedacht aan een bedrijvendag waarbij golf deel uitmaakt van het ontspannen netwerken en presenteren van je bedrijf? We laten je graag kennis maken met golf in de vorm van een golfclinic of voor de gevorderden in de vorm van een masterclass. Neem contact met Jonathan op voor een passend voorstel.

“Wij maken een voorstel op maat gebaseerd op jouw specifieke wensen en afhankelijk van de grootte van de groep. De groep kan bijvoorbeeld wanneer de clinic langer duurt dan twee uur ook gebruik maken van de 9-holes par 3-baan van Grevelingenhout. Wij bieden de mogelijkheid clinics te boeken voor de duur van 1 tot 6 uur. Uiteraard is de prijs afhankelijk van groepsgrootte en de duur van de clinic.”

Scroll naar boven