Genieten bij Brasserie Grevelingenhout

Brasserie Grevelingenhout staat voor genieten in een prachtige omgeving. Met uitzicht op de dubbele green van hole 9 en 18, weg van alle drukte en te midden van de Zeeuwse zilte lucht zal een lunch, borrel en/of diner zeker in de smaak vallen.

Onze chef werkt met een basis menukaart, maar buiten de kaart om zullen er geregeld seizoensgebonden producten te verkrijgen zijn. Keer op keer probeert hij u weer te verrassen met de heerlijke combinaties.

Wanneer komt u?

Geen dierder plek voor ons op aard, Geen oord ter wereld meer ons waard, Dan, waar beschermd door dijk en duin, Ons toelacht veld en bosch en tuin; Waar steeds d’aloude Eendracht woont, En welvaart ‘s landsmans werk bekroont, waar klinkt des Leeuwen forsche stem; ‘Ik worstel moedig en ontzwem!’

Arrangementen

Onze chef werkt met een basis menukaart, maar buiten de kaart om zullen er geregeld seizoensgebonden producten te verkrijgen zijn. Keer op keer probeert hij u weer te verrassen met de heerlijke combinaties. Het hele jaar door werkt Brasserie Grevelingenhout met diverse arrangementen en wisselende menu’s. Zo kunt u uw vergadering afronden met een welverdiende borrel, uw ronde golf doornemen onder het genot van een 3-gangen diner of aanschuiven voor een heerlijk dagmenu.

Nieuws van de green

Vriendenflight actie

2024-06-13
Gezellig aan het einde van de dag nog genieten van een rondje golf op Golfclub Grevelingenhout?

Arrangementen juni 2024

2024-05-29

Uitwisseling Business avond

2024-05-17
Een Twee-daags Business evenement gespeeld op zowel Golfclub Grevelingenhout als Golfclub De Wouwse Plantage

Bruse Golfdagen 2024

2024-04-29
De inschrijving voor de Bruse Golfdagen 2024 is geopend, LET OP: ZATERDAG 22 JUNI IS VOL!
Scroll naar boven