Genieten bij Brasserie Grevelingenhout

Brasserie Grevelingenhout staat voor genieten in een prachtige omgeving. Met uitzicht op de dubbele green van hole 9 en 18, weg van alle drukte en te midden van de Zeeuwse zilte lucht zal een lunch, borrel en/of diner zeker in de smaak vallen.

Onze chef werkt met een basis menukaart, maar buiten de kaart om zullen er geregeld seizoensgebonden producten te verkrijgen zijn. Keer op keer probeert hij u weer te verrassen met de heerlijke combinaties.

Wanneer komt u?

Geen dierder plek voor ons op aard, Geen oord ter wereld meer ons waard, Dan, waar beschermd door dijk en duin, Ons toelacht veld en bosch en tuin; Waar steeds d’aloude Eendracht woont, En welvaart ‘s landsmans werk bekroont, waar klinkt des Leeuwen forsche stem; ‘Ik worstel moedig en ontzwem!’

Arrangementen

Onze chef werkt met een basis menukaart, maar buiten de kaart om zullen er geregeld seizoensgebonden producten te verkrijgen zijn. Keer op keer probeert hij u weer te verrassen met de heerlijke combinaties. Het hele jaar door werkt Brasserie Grevelingenhout met diverse arrangementen en wisselende menu’s. Zo kunt u uw vergadering afronden met een welverdiende borrel, uw ronde golf doornemen onder het genot van een 3-gangen diner of aanschuiven voor een heerlijk dagmenu.

Nieuws van de green

Brasserie Grevelingenhout

2024-02-29
Let op: Aangepaste openingstijden van Brasserie Grevelingenhout op donderdag 14 maart en zaterdag 23 maart

Arrangementen Maart 2024

2024-02-29
Mooi weer en zin om te komen golfen op Golfclub Grevelingenhout? Hier vindt u de arrangementen voor de maand maart.

Handleiding Intogolf

2024-02-20
Vandaag zijn we overgegaan op de nieuwe versie van IntoGolf. Hier vindt u de handleiding.

De EziGolf Tourer

2024-01-25
Te huur op Golfclub Grevelingenhout: de EziGolf Tourer!
Scroll naar boven