Natuur- en Vogelwacht Grevelingenhout

Een kleine groep enthousiaste vogelliefhebbers komt regelmatig bijeen in het clubhuis om te bespreken hoe het gaat met de natuur op de golfbaan, in het bijzonder met de vogels.

Het blijft niet bij bespreken alleen: er wordt ook gewerkt. Zo zijn er de jaarlijkse vogeltellingen, er wordt een bestand van zo’n kleine 100 vogelhuisjes schoongehouden en zo nodig gerepareerd of aangevuld, er zijn in maart 2019 drie vleermuizenkasten gemaakt en geplaatst, in de zomer van 2019 wordt er een vlinder- en libelleninventarisatie georganiseerd en er is een rough plan opgesteld ter vergroting van de biodiversiteit. Over al deze onderwerpen staat meer informatie elders op de website. Klik voor meerinformatie op onderstaande knoppen.

De Natuur- en Vogelwacht bestaat uit de volgende leden: Frans Claassens, Cobie Dekker, Alex Diddens, Paul van der Hoek, Bert Kok, Titia Kroon en Peter van der Welle. Als u vragen, opmerkingen of suggesties heeft die de natuur betreffen, kunt u contact opnemen met Titia Kroon.

Scroll naar boven