Golfstart

Golfstart

Golfclub Grevelingenhout is uitgeroepen tot Golfstart Golfclub van de maand maart!
Daar zijn wij natuurlijk enorm trots op.

Marjoke Maurits, verantwoordelijk voor de marketing en werving op Grevelingenhout geeft in een interview met de NGF het volgende aan:

Waarom zou een beginnende golfer juist bij jouw golfclub een Golfstart moeten volgen?
“Golfclub Grevelingenhout is een gezellige actieve vereniging en doet veel voor de beginnende golfers en nieuwe leden. We organiseren verschillende activiteiten door het jaar heen, waaronder meerdere introductiedagen om nieuwe golfers wegwijs te maken binnen de club. Daarnaast zijn ervaren spelers bereid om met onervaren spelers een ronde te spelen. Golfstart zien wij als een eerste kennismaking. Een kennismaking die zowel wij als de golfpro’s graag uitbreiden na de cursus.

Het complete interview kunt u hier lezen: https://www.ngf.nl/over-de-ngf/nieuws/2022/mrt/grevelingenhout-golfstart-golfclub-van-de-maand

Wat is Golfstart?

Een goed begin is het halve werk, zeker in golf! Golfstart is bedoeld om beginners de beste introductie en een duurzame start te geven in de golfsport. In de lessen leer je alle basistechnieken van de sport: putten, chippen, pitchen, bunkerslagen en de swing. Met Golfstart kun je uiteindelijk je baanpermissie behalen, na het succesvol afronden van het theorie examen. Meer informatie hierover bij de pro of bij de receptie.

De volgende serie van 6 lessen staan gepland vanaf zondag 20 maart! Schrijf je hier nu in!

Mocht deze datum je niet uitkomen?
Er starten cursussen op verschillende dagen en verschillende data.

Lessen

Klik hier voor nog meer informatie

Voor verdere vragen kunt u terecht bij de receptie, 0111-482650

 

Terug naar het overzicht