WPN Grevelingenhout Jeugd Open 2018

WPN Grevelingenhout Jeugd Open 2018

Zondag 26 augustus heeft het WPN Grevelingenhout Jeugd Open 2018 plaatsgevonden. De dag begon droog en zelfs de zon liet zich nog even zien. Ondanks de fikse buien van de dag ervoor lag de baan er prima bij! Alle ingrediënten voor een perfecte dag!

Het WPN Grevelingenhout Jeugd Open heeft als doel Golfclub Grevelingenhout goed op de kaart te zetten bij de golfende jeugd in Nederland. Dit willen we realiseren door een sterk deelnemersveld naar onze mooie club te halen, een gastvrije ontvangst te bieden en een strak geleide wedstrijd te organiseren.

Het sterke deelnemersveld is dit jaar zeker weer gelukt, 46 deelnemers, 38 jongens en 8 meisjes vanuit heel Nederland hebben de moeite genomen om te spelen op het Grevelingenhout Jeugd Open.
In de week voorafgaand aan deze wedstrijd is er door velen al voorgespeeld om de baan te verkennen. Trots zijn we ook op de drie + handicapers die zich hebben ingeschreven.

 

 

Vanaf ongeveer 9.30 uur meldden de eerste deelnemers zich om zich voor te bereiden op de wedstrijd.

De starters Kees van Burg en Angelique Meijer hebben vanaf 11.00 uur iedereen begeleid bij de start. Na doorkomst op hole 9 of 18 werd de score opgenomen voor de live scoring.

 

Tijdens de wedstrijd was er op hole 12 nog een mooie prijs te winnen bij het slaan van een hole in one!  Een cheque ter waarde van € 500 aangeboden door, en te besteden bij  GOLFSUCCES en Golfshop Grevelingenhout.
Helaas is de hole in one niet geslagen, al kwam Mike Keehnen (Golfclub Grevelingenhout)  wel heel dichtbij……

Rond half 5 was iedereen binnen en was het tijd voor “de fastest hole”, een “fun wedstrijd” om met drie personen zo snel mogelijk hole 9 te spelen. Dit werd gewonnen door Loran Appel (Cromstrijen), Abel Derksen (Cromstrijen) en Kayden Chang (De Berendonck).

De prijzen voor het WPN Grevelingenhout Jeugd Open 2018  zijn mogelijk gemaakt door de WPN Groep. Daarnaast is er voor de winnaar bij de jongens en meisjes een op maat gemaakt shirt in stof en kleur naar keuze beschikbaar gesteld door Zano Dordrecht.

De winnaars bij de jongens:

  1. Mats Markovits, 71 slagen (The Dutch)
  2. Ivar van Leijsen, 73 slagen (Grevelingenhout)
  3. Mike Korver, 74 slagen (Houtrak)
  4. Martijn Smits, 75 slagen (Grevelingenhout)
  5. Zino Meesen, 76 slagen (Grevelingenhout)

De winnaars bij de meisjes:

  1. Mayka Hoogeboom, 76 slagen (Noordwijkse)
  2. Julika van Leijsen, 80 slagen (Princenbosch)
  3. Rosanne Boere, 81 slagen (Kleiburg)

Kortom: een zeer geslaagde dag met alleen maar positieve geluiden!

Klik hier voor de uitslagen

Klik hier voor foto’s in de baan
Klik hier voor foto’s van de prijsuitreiking

Terug naar het overzicht