Kennismaking met onze nieuwe leden

Kennismaking met onze nieuwe leden

Dit jaar mag Grevelingenhout ruim 60 nieuwe leden verwelkomen. Een bijzonder mooi aantal en uit de gesprekken blijkt dat veel nieuwe leden zijn aangedragen door bestaande leden.

Namens bestuur en commissie Ledenwerving allereerst;  Hartelijk dank!!

Uiteraard hopen we ook dat ze lid blijven. Daarom gaat de commissie alle leden nabellen. Zo horen we waar behoefte aan is, en kunnen we ze informeren waar nodig. Uit de eerste gesprekken blijkt dat Grevelingenhout als zeer aangename en vriendelijke vereniging wordt ervaren, daar mogen we trots op zijn!
‘Prachtige baan, vriendelijke mensen/personeel, aangename sfeer, geen op- of aanmerkingen, alles is prima!’ is wat we horen.

Afgelopen 1 augustus hebben we de nieuwe leden uitgenodigd voor een kennismaking en een 9 holes wedstrijd. De opkomst was, ondanks de vakantieperiode goed te noemen.

Wie kan beter verslag doen van deze dag als nieuw lid Bart de Groot die hierbij aanwezig was; 

Wat een warm onthaal vandaag op Grevelingenhout.!
Om voor nieuwe leden wegwijs te worden in het woud van commissies is er afgelopen zaterdag een introductiedag georganiseerd waarin alle “need to know” zaken op een heel persoonlijke manier door de diverse commissie-voorzitters onder de aandacht werden gebracht. Elke commissie maakte dankbaar van de gelegenheid gebruik om haar speerpunten qua gezelligheid, toegankelijkheid en sportiviteit te benadrukken. De gedrevenheid van al deze bestuurders maakt dat de club qua baan en spelniveau meedoet in de top van Nederland. Het spelniveau van de introductie-wedstrijd haalde het niet bij dat van  Heren 1 maar van elk nieuw lid werden zijn of haar talenten benut om tot een acceptabele score te komen. Voor diegene die hier en daar nog een slag laten liggen heeft onze pro Jonathan Willis  een uitgebreide uitleg gegeven over zijn golfacademie.  Zijn know-how en technische ondersteuning maken je een betere speler.

Het doel “Kennismaken” is met verve gehaald, zowel bij de koffie als in de flights werden er volop elleboogjes en boksjes uitgedeeld. “Wij gaan elkaar vaker tegenkomen op de club, en, we spelen nog een keer samen, gezellig” hoorden we zeggen op een vol terras. Gelegenheid genoeg..

Toch gaat ‘t uiteindelijk om de knikkers en kan er maar één flight winnen, en toevallig mocht ondergetekende daar deel van uitmaken. Onder leiding van captain Marion v Es hebben Henk Zielman, Marion en ik de eerste prijs èn de eerste prijsuitreiking van dit seizoen binnengehaald. Op (gelukkig) respectabele afstand tweede werd de flight waarin m’n vrouw Daniëlle, Britta Albus en Simon Hamelink hun 9 holes liepen en het brons was voor Jan-Willem Zijta, Andy Smith en Marjoke Tieleman.

Zoals te doen gebruikelijk werd de middag afgesloten met hapjes en drankjes op het zonovergoten terras.
Een gezellige dag in een sfeervolle club op een prachtige baan, ik heb genoten!

Henk, Roland, Ben, Bertie, Karin, Wilma, Simon, Marjoke, Ernst, Lia, Gonneke, Jonathan, Annelies, Richard en Marion (waarschijnlijk wel iemand vergeten, excuus) hartstikke bedankt voor deze leuke dag en graag tot snel.

Groet, Bart de Groot

Als commissie staan we open voor ideeën, nieuwe aspirant leden of beginnende golfers, we zullen iedereen een passend aanbod doen. Neem gerust contact met ons op!

Sportieve groet
Commissie Ledenwerving
Marjoke, Marion, Wilma, Bertie en Karin

 

Terug naar het overzicht