Geslaagde start Business Competitie 2018

Geslaagde start Business Competitie 2018

22 Deelnemers speelden mee op een heerlijke Zeeuwse lente-avond. Helemaal droog kwamen ze niet terug maar door de prettige temperatuur was dat niet echt een ramp.

Vanaf een uur of half vijf druppelden de eerste spelers binnen. Kennismaken met de medespelers, even een sandwich eten , wat drinken en rond de klok van 5 uur kwam Ruud Korpel de eerste 3 spelers halen voor de start. Na een uurtje waren de spelers allemaal weg en maakten sommigen voor het eerst kennis met onze mooie baan. De birdies, strepen, waterballen en mooie slagen wisselden elkaar af.

Bij binnenkomst stond er wat stokbrood klaar om de eerste drankjes niet op een lege maag binnen te krijgen. Toen iedereen binnen was werd het eerste rondje “fingerfood” rondgedeeld, een mooi opgemaakt klein bakje met zalm. De koks van de Brasserie hadden het prima uitgedacht en bereid! Het netwerken, dat natuurlijk al door de baan was begonnen, ging geanimeerd door onder het genot van nog wat rondjes fingerfood.

Halverwege, na het rondje aspergesoep werden de resultaten van de wedstrijd bekend gemaakt. Henk Otten, onze voorzitter, was zoals hij tijdens de prijsuitreiking zei, erg blij met de opkomst en vond het in het bijzonder speciaal dat UNICA uit Rotterdam met 5 medewerkers meegespeeld had. Hij hoopt dat de opkomst voor de volgende wedstrijden net zo groot en hopelijk nog wat groter zal zijn.

De spelers met een birdie op de kaart kregen een WPN-golfbal cadeau. Voor de dagprijswinnaars was er wijn, een thermosfles en nog wat golfballen.

De birdies werden geslagen op hole 3 door:
Michiel Kievit (Autokievit, Zierikzee)
Han Mulder (MTE B.V., Oude Tonge)
Marcel Leentvaar (WPN Finance, Dordrecht)

De winnaars op 10 april waren:
1e prijs: Michiel Kievit (Autokievit, Zierikzee)
2e prijs: Jan Giljam (dge,  Nieuwerkerk)
3e prijs: Marcel Leentvaar (WPN Finance, Dordrecht)

Klik hier voor de volledige uitslag.

Ook onze golf-pro Jonathan Willis speelde mee. Op de volgende Business Competitie avond zal hij de spelers, voordat ze starten, laten inslaan in zijn state-of-the-art Golf Performance Centre.

Hoewel de business competitie voor een groot deel om netwerken draait, gaat het ook om de wedstrijd. Iedere wedstrijddag hebben we een dagwinnaar, bij de feestelijke afsluiting op 10 oktober is de winnaar van de Business Competitie Bokaal de speler met het beste resultaat uit 3 wedstrijden.

Ook is er natuurlijk een prijs voor het winnende bedrijf. Het bedrijf dat over alle wedstrijden het beste gemiddelde resultaat behaalt krijgt de Grevelingenhout Business Bokaal! Het is dus zaak dat u per bedrijf met zoveel mogelijk golfers meedoet.

Allemaal graag tot ziens op 15 mei a.s.
Ruud, Sylvia en Marion

Terug naar het overzicht