Drie medailles voor Grevelingenhout op Zeeuwse strokeplay kampioenschappen

Drie medailles voor Grevelingenhout op Zeeuwse strokeplay kampioenschappen

Max Meuwsen heeft zaterdagmiddag de zege gepakt op het ZK Strokeplay in Rilland. Max speelde beter dan Zino Meesen die voor de Woeste Kop uitkwam. Het podium werd door Bas Post volledig gemaakt.
Bij de vrouwen was Liselotte Rigbers van De Zeeuwsche de sterkste golfer. Liselotte versloeg Marije van Belzen (Domburgsche) en Hanna Korsmit.

Het kampioenschap is voor Grevelingenhout succesvol verlopen. Door de derde plek van Hanna kwam de medaillespiegel voor onze golfclub op één gouden medaille en tweede bronzen plakken te staan.
De Zeeuwse Strokeplay Kampioenschappen werden gespeeld bij Golfvereniging Reymerswael op Golfcentrum Reymerswael. Van elke Zeeuwse vereniging werden 3 dames en 3 heren afgevaardigd, inclusief de kampioenen van 2017 die hun titel mogen verdedigen. Het totale deelnemersveld bestond uit 44 spelers.

De wedstrijd wordt ieder jaar op een andere Zeeuwse golfbaan georganiseerd en deze keer was Reymerswael de ontvangende baan. De spelers speelden allemaal 2 rondes van 18 holes.

 

 

Terug naar het overzicht