Coronamaatregelen per 28 november

Coronamaatregelen per 28 november

Beste Golfer,

Het demissionaire kabinet heeft aanvullende coronamaatregelen bekendgemaakt, waaronder een ‘avondlockdown’ die ook voor sport geldt. De nieuwe maatregelen gaan op zondag 28 november in, zullen minstens drie weken van kracht zijn en vormen een aanvulling op de bestaande maatregelen. Met de avondlockdown en de andere nieuwe maatregelen wil het kabinet een daling in de coronacijfers bereiken, omdat de druk op de zorg in een kritieke fase is beland.

De horeca en de golfshop moeten de deuren sluiten tussen 17.00 uur en 5.00 uur. Elke golfbaan (inclusief drivingranges, oefenfaciliteiten, sportkantines/clubhuizen en horecafaciliteiten) moet tussen 17.00 en 5.00 uur gesloten zijn. Na 17.00 uur mag er dus niet meer gegolft / getraind / geoefend /gelest worden.

We zullen en willen ons aan de gevraagde maatregelen houden. Jouw gezondheid en die van onze medewerkers staat voorop

Direct naar je starthole
Wanneer je een starttijd hebt geboekt en een betaling is niet van toepassing, dan kun je direct naar je starthole gaan.
CoronaToegangsBewijs voor Clubhuis en Brasserie
Het scannen van je CoronaToegangsBewijs (CTB) en tonen van je ID is een verplichting als je het Clubhuis of de Brasserie bezoekt. We rekenen op je medewerking en vragen je begrip en geduld voor langere wachttijden die hierdoor kunnen ontstaan.Bij het verplaatsen binnen een locatie waar een coronatoegangsbewijs (CTB) geldt (bijvoorbeeld het clubhuis en restaurant) is het dragen van een mondkapje verplicht.
Stempeltje
Denk je vaker op 1 dag binnen te zijn, of wil je zowel de Brasserie als het Clubhuis op dezelfde dag bezoeken, dan kun je bij de Brasserie vragen naar een (huidvriendelijk) stempeltje. Bij een tweede bezoek is het tonen van het stempeltje op je hand voldoende en hoef je niet een tweede keer je CTB te laten zien. Natuurlijk mag je er ook voor kiezen om bij elk bezoek je CTB te laten scannen.
 

Buiten
Als je alleen buiten bent, heb je geen CTB nodig. Draag een mondkapje in de lockerruimte.

 

Anderhalve meter
Zowel binnen als buiten geldt: je bent verplicht anderhalve meter afstand van anderen te houden, ook op alle plaatsen waar een vaste zitplaats geldt. Er kunnen dus minder mensen binnen zijn.

 

Golfers tot en met 12 jaar hebben geen CTB nodig om de Brasserie of het Clubhuis te bezoeken.

We vragen onze vaste, frequente gasten (die we vaak goed of zelfs persoonlijk kennen) om sportief mee te blijven werken aan de verplichte CTB check en de mondkapjesplicht. De regels verplichten ons bij ieder bezoek een CTB check te doen.

Als de receptie gesloten is en je van de faciliteiten in het Clubhuis gebruik wilt maken, kun je je CTB bij de Brasserie laten checken.

Met vriendelijke groet,
Besturen Grevelingenhout

1) Toilet – Kleedkamer – Receptie – Secretariaat – Shop – etc.
2) Restaurant – Terras – Overkapping
3) Je mondkapje mag af zolang je aan een tafel zit.

Basisregels om verspreiding coronavirus te voorkomen

Terug naar het overzicht