Finale Business Competitie 9-10-2018

Finale Business Competitie 9-10-2018

We kunnen terugkijken op een – wat ons betreft – zeer geslaagde 1e editie van de Grevelingenhout Business Competitie. Iedere dinsdag dat we een wedstrijd speelden zat het weer mee, het deelnemersaantal groeide, de prestaties en de gezelligheid namen toe. De laatste wedstrijd had wat minder deelnemers. Doordat het al vroeg donker wordt in oktober werd de starttijd wat vervroegd waardoor enkele deelnemers het niet konden halen. Zaken gaan natuurlijk voor, zeker voor deelnemers aan een business dag!

Onze pro, Jonathan, nam 3 mensen onder zijn hoede voor de clinic. Dat was dus bijna een privéles voor de deelnemers! Weet u trouwens dat Jonathan een golfinstructiereis naar Spanje organiseert van 3 tot en met 10 maart. Klik op de afbeelding hierboven voor meer bijzonderheden daarover.

De wedstrijd verliep vlot. Iedereen kwam op tijd binnen en werd in het clubhuis muzikaal onthaald door onze eigen Grevelingenhouseband. De prijsuitreiking liet wat op zich wachten. Er moest tenslotte zorgvuldig berekend worden wie er dit seizoen als winnaars uit de bus kwamen. Maar, onder het genot van een hapje, drankje en de zoete klanken van de band vond uiteindelijk de prijsuitreiking plaats.

De dagprijzen waren voor:
1e prijs : Peter de Groot (Rotterdamse Elementen Fabriek) met 20 stablefordpunten (14 op de laatste 6)
2e prijs voor Jan Giljam (data group europe bv) ook met 20 stablefordpunten (11 op de laatste 6)
3e prijs voor Dirk Vrijhof (dNM Interim BV) met 18 stablefordpunten waarvan 8 op de laatste 3.

Daardoor won hij net van Michiel Herlé (DRV Accountants & Adviseurs) die er, spijtig voor hem, maar 4 had op de laatste 3.

De nearies werden gehaald door Ton Derwort (Rid-der Data Service b.v.) , Patricia de Groot (Rotterdamse Elementen Fabriek) en Ben Seelt (Ben Seelt Photography).

Ben Seelt sponsorde ook weer een prachtige foto die gewonnen werd door Peter de Groot.

13 Werknemers van Unica speelden dit seizoen met elkaar 43 wedstrijden. Dat was in ieder al goed voor 43 Order of Merit punten. Maar de winnende score van 163 punten was natuurlijk niet alleen maar het resultaat van aanwezigheidspunten. Er was ook goed gespeeld door de heren.
Unica: van harte gefeliciteerd. En hopelijk komen jullie volgend jaar je titel verdedigen.

Met 23 punten werd Marjoke Tieleman onbetwist de beste dame van deze competitie. Ook Marjoke: heel hartelijk gefeliciteerd.

Met 1 punt meer dan de runner-up, Peter de Groot (REF), werd Jan Giljam winnaar met 49 punten. Van harte gefeliciteerd Jan.

Zelf zegt hij er het volgende over:
“Alweer de laatste Business competitie dag van 2018. Het is deze dag schitterend weer en we gaan zoals de vorige dagen met gezellige ondernemers de baan in. Er wordt goed voor ons gezorgd, we krijgen een lunchpakket mee. We hadden een leuke flight, leuke gesprekken en ik had ook nog een leuke score. Met 20 punten over 9 holes was ik dik tevreden. Bij terugkomst in het clubhuis hoorden we het afstemmen van gitaar, stem en drum van de Grevelingenhout houseband. Het restaurant verzorgde weer heerlijke hapjes en drankjes en de sfeer zat er goed in. Dan is het tijd voor de prijsuitreiking. Ik ben 2e van de dag en 1e in het algemene klassement geworden. Een mooie wisselbeker stond klaar waar alleen de naam dge bv nog ingegraveerd moest worden. Namens dge bv wil ik graag iedereen bedanken die deze competitie mogelijk heeft gemaakt. Voor iedere ondernemer die dit leest zou ik zeggen tot volgend jaar bij de business competitie 2019.

Met vriendelijke groet,
Jan Giljam”

Rest ons u heel hartelijk te bedanken voor uw deelname. Ook willen we Brasserie Grevelingenhout danken voor de goede service en het heerlijke finger-food. En last but not least, alle sponsoren heel hartelijk dank voor de mooie prijzen door het seizoen en Ben Seelt voor het maken van de foto’s op 9 oktober. (klik hier voor alle foto’s)

Heel graag tot ziens in 2019, of.. kom in de winter nog eens spelen op onze mooie baan in Bruinisse.
Ruud, Sylvia en Marion

Klik hier voor de einduitslag

Hieronder de verslagen van de gespeelde wedstrijden.

  • Dinsdag 10 april (klik hier voor het verslag)
  • Dinsdag 15 mei (klik hier voor het verslag)
  • Dinsdag 12 juni (klik hier voor het verslag)
  • Dinsdag 10 juli (klik hier voor het verslag)
  • Dinsdag 4 september (Klik hier voor het verslag)

 

Terug naar het overzicht