Business competitie 4-9

Business competitie 4-9

Weer heerlijk weer, lekker eten en een chaotische start! Het gaat al bijna wennen. Deze keer gingen de flights als team weg. De beste 2 stablefordscores van een team bepaalden de uitslag. Voor het winnende team niet alleen de prijzen maar ook 2 extra punten voor de order of merit.

Wij mochten meespelen in het team van Daniel. Totdat we de andere scores zagen wisten we zeker dat we gewonnen hadden. Dat viel wel even tegen. Met onze 37 punten zaten we net in de middenmoot!
Er was goed gespeeld! Met 41 stablefordpunten werd het team van Steven, Lars en René 4e. De 43 punten van Michiel, Jan en Dirk waren goed voor een 3e plaats. Robert, Bram en Corné werden 2e met 44 stablefordpunten.

Er was één team van 4 spelers. Een onafhankelijke voorbijganger werd gevraagd één van de vier kaarten weg te halen, waarna de beste 2 scores van de overgebleven 3 kaarten werden opgeteld.
Met een verbluffende 52 stablefordpunten werd dit team van Ruud Korpel (WPN Industrie), Henk Otten (Conformiso), Jonas Soons (Eska Filtertechniek) en Erik van Dilst (Unica Building Services) met afstand 1e. Zij kregen allemaal een fles wijn met een 3-in-1 borsteltje om golfclubs schoon te maken van WPN Industrie.
Jonas Soons ontving voor zijn prachtige prestatie een schitterende foto van Ben Seelt (Ben Seelt Photography).

Op 9 oktober is de finale avond van de Grevelingenhout Business Competitie. Tot nu toe waren alle avonden wat ons betreft goed geslaagd maar deze keer willen we er graag een feest van maken. Ten eerste nodigen we uw partner ook uit om deel te nemen aan de wedstrijd en feestelijke afsluiting. Voor de partners die nog niet op de grote baan golfen organiseert onze golfpro Jonathan Willis een clinic. En als klap op de vuurpijl speelt onze huisband: “De Grevelingenhouseband” na afloop van de wedstrijd!


In de loop van de avond zullen de beste dame, heer en het beste bedrijf van de Business Competitie 2018  bekend gemaakt worden.
Alle reden om weer mee te doen. Er zullen naar alle waarschijnlijkheid wat meer, en voor ons onbekende spelers, mee spelen en bovendien is het niet meer zo lang licht, dus moeten we deze keer wat eerder beginnen.  Vanaf half vier is de wedstrijdtafel bezet en zijn we klaar u te ontvangen. Wij willen rond 4 uur starten met de wedstrijd en om een uur of 5 met de clinic beginnen.

Graag tot mails en tot ziens op 9 oktober!

Sylvia en Marion (en Ruud)

En dan… de stand op dit moment. Steven Brugman van Unica Building Services staat bovenaan de ranglijst met 36 order of merit punten. Beste dame is momenteel Marjoke Tieleman (Juradgo) met 22 punten.
Unica Building Services staat met 153,67 punten aan kop in het bedrijven klassement, gevolgd door dNM Interim BV met 61 punten.

Bekijk hier de stand na 5 gespeelde wedstrijden.

Terug naar het overzicht