Business Competitie 15-5-2018

Business Competitie 15-5-2018

Ook de 2e business competitie avond begon met een sandwich in het clubhuis. Ruud bracht de teams een voor een naar Jonathan Willis die een demonstratie gaf in het Jonathan Willis Golf Performance Centre.

Het weer was geweldig en de opkomst ook niet mis! 29 Deelnemers deze keer! Het indelen en inschrijven verliep iets gemakkelijker dan de 1e keer, omdat van veel deelnemers nu de namen en de handicaps bekend waren. Graag willen we u verzoeken ook de volgende keer zoveel mogelijk de gegevens van uw introducees een paar dagen van tevoren aan ons door te geven.

Doordat het starten best wat langer duurde door het bezoek aan Jonathans Golf Performance Centre kwam de laatste groep laat binnen. En dat resulteerde jammer genoeg in een late start van het uitdelen van de hapjes, waardoor niet iedereen kon blijven tot de laatste sateetjes opgediend werden. Wij zullen de volgende keer van 2 holes starten zodat de eerste groep niet zo lang hoeft te wachten met eten en iedereen tijd heeft om ook van het laatste hapje te genieten! Tja, al doende leert men!

En dan de wedstrijd: er werden vandaag jammer genoeg geen birdies geslagen. Unica Building Services stelde een paar paraplu’s ter beschikking en de golfballen werden door Autokievit, Zierikzee meegebracht. De wijn kwam van de golfclub.

De prijswinnaars van vandaag waren:

 1. Seryljo van Ierlant (Atvice Office & Ergonomics) 20 stablefordpunten
 2. Arjan van Meeuwen (Unica Building Services)   18          
 3. Jacques van Tuyl (Traduco)                                    17           “              (waarvan 12 op de laatste 6 holes)

Een eervolle vermelding was er voor André van der Veen (Unica Building Services) en Corné Hellemons (Steelworks Engineering) die ook allebei 17 stablefordpunten behaalden, maar respectievelijk 11 en 6 op de laatste 6 holes.

De puntenberekening voor deze competitie werkt als volgt:
De winnaar krijgt 24 punten, meedoen levert 1 punt op. Extra punten zijn te behalen voor een birdie, neary of leary

 • 1e plaats  24 punten
 • 2e:            20 punten
 • 3e            16 punten
 • 4e            12 punten
 • 5e            10 punten
 • 6e              8 punten
 • 7e              6 punten
 • 8e              4 punten
 • 9e              2 punten
 • Rest: 1 punt (meedoen alleen levert al een punt op dus!)
 • Birdie , neary of leary: 2 punten

Bij een gelijk aantal stablefordpunten worden de te behalen punten verdeeld over de spelers.De speler met de meeste Order of Merit punten na de laatste speeldag wordt individueel winnaar van de Business Competitie Grevelingenhout.

Voor de bedrijvencompetitie worden de Order of Merit punten van de spelers die voor een bedrijf spelen bij elkaar opgeteld. Ook de punten van de bedrijfsleden met hun introducees worden bij elkaar opgeteld. Het bedrijf met de meeste Order of Merit punten na de laatste speeldag wordt het winnende bedrijf van de Business Competitie Grevelingenhout.

Klik hier voor de stand na 2 gespeelde wedstrijden.

Tenslotte nog het volgende:
Op zaterdag 16 juni is de opening van onze lustrumweek. Als startpunt van de lustrumweek zullen drie Bruse heren van het 1e team proberen zoveel mogelijk geld bij elkaar te brengen voor wetenschappelijk kankeronderzoek! Om 10 over 5 ’s morgens zullen zij op de 16 juni afslaan om tot ca. kwart over 10 ‘s avonds zoveel mogelijk holes te lopen. Het doel dat zij gesteld hebben is 103 holes. Sponsor onze jongens per hole, met een bepaald vast bedrag of voor bepaalde scores die zij maken. Alle opbrengsten van uw sponsoring zullen ten bate komen van KWF. Klik voor meer informatie op onderstaande afbeelding:

 

 

Terug naar het overzicht