Business Competitie 12-6-2018

Business Competitie 12-6-2018

De eerste helft van de business competitie zit erop. De wedstrijd van 12 juni stond in het teken van

Jonathan speelde mee op hole 12 en de helft van de spelers moest proberen hem te verslaan. De spelers die op hole 1 waren gestart moesten op hole 3  onze topspeler Bas Post zien te verslaan. Dat was voor Bas meteen een stukje training voor de golf marathon t.b.v. het KWF op 16 juni, waar een flight van drie personen (Job Jan Simmelink, Bas Post en Max Meuwsen) van zonsopgang tot zonsondergang 108 holes golfden op GC Grevelingenhout. De opbrengst van de dag was meer dan € 10.000,-Maar goed, weer terug naar de Business Competitie. De start verliep zoals gebruikelijk weer enigszins chaotisch. Waar wij het plan hadden opgevat de flights van tevoren in te delen hadden de spelers daar wat andere ideeën over en werd er gestart zoals het uitkwam. Ook prima natuurlijk, alleen moesten wij dan de uitslag handmatig berekenen! De plannen die wij over het weer hadden werden wel naar tevredenheid uitgevoerd. Het was beter dan het er gedurende de dag uitzag.

Rond acht uur kwamen de eerste deelnemers terug. Slechts 2 spelers hadden de pro verslagen. Olivier Verwest en Jan Vermeulen werden de helden van de dag.

Al met al hebben wij weer van de competitieavond genoten, en de deelnemers hadden het volgens ons ook goed naar hun zin.

De winnaars van 12 juni 2018

Onze “eigen” top fotograaf Ben Seelt (Ben Seelt Photography) bracht 2 schitterende foto’s mee als prijs.

Olivier (Traduco) en Jan (Zeelandia) mochten er allebei een meenemen dankzij hun prestatie op hole 12,  waar Jonathan deze 2 heren zijn meerdere moest noemen.

De avond werd niet alleen in aantal spelers gedomineerd door UNICA BUILDING SERVICES, ook qua spel waren de heren iedereen de baas.

  1. Dennis Opmeer ( Opmeer Isolatie Rotterdam B.V., introducee van Unica Building Services ) met 21 stablefordpunten waarvan 16 op de laatste 6
  2. Steven Brugman (Ook Unica Building Services en ook 21 punten, maar 11 op de laatste 6)
  3. André van der Veen (Unica Building Services ) met 19 punten

De heren ontvingen een paraplu, wijn en golfballen.

Klik hier voor de stand tot nu toe

Individueel staan André van der Veen, Michiel Kievit, Steven Brugman, Jan Giljam en Seryljo van Ierlant dicht bij elkaar aan de top van het klassement.  Bij de bedrijven staat Unica Building Services eenzaam bovenaan. Maar dat zegt nog niets. Neem allemaal veel introducees mee en de stand zal er de volgende maand al weer heel anders uitzien!
En als u dat gaat doen, stellen wij het ten zeerste op prijs wanneer u ons een e-mail stuurt:

  • Als u een introducee meeneemt die nog niet eerder heeft meegespeeld .
  • Wanneer u zelf voor het eerst meespeelt.
  • Als u op 10 juli mee wilt spelen en dat nog niet heeft aangegeven.

Vergeet niet in deze e-mail de naam van uw bedrijf, indien van toepassing de bedrijfsnaam van uw introducee en de handicap van de speler te vermelden.

Graag tot ziens op 10 juli.
Ruud, Sylvia en Marion

Terug naar het overzicht