Genieten bij Brasserie Grevelingenhout

Brasserie Grevelingenhout staat voor genieten in een prachtige omgeving. Met uitzicht op de dubbele green van hole 9 en 18, weg van alle drukte en te midden van de Zeeuwse zilte lucht zal een lunch, borrel en/of diner zeker in de smaak vallen.

Onze chef werkt met een basis menukaart, maar buiten de kaart om zullen er geregeld seizoensgebonden producten te verkrijgen zijn. Keer op keer probeert hij u weer te verrassen met de heerlijke combinaties.

Wanneer komt u?

Geen dierder plek voor ons op aard, Geen oord ter wereld meer ons waard, Dan, waar beschermd door dijk en duin, Ons toelacht veld en bosch en tuin; Waar steeds d’aloude Eendracht woont, En welvaart ‘s landsmans werk bekroont, waar klinkt des Leeuwen forsche stem; ‘Ik worstel moedig en ontzwem!’

Arrangementen

Onze chef werkt met een basis menukaart, maar buiten de kaart om zullen er geregeld seizoensgebonden producten te verkrijgen zijn. Keer op keer probeert hij u weer te verrassen met de heerlijke combinaties. Het hele jaar door werkt Brasserie Grevelingenhout met diverse arrangementen en wisselende menu’s. Zo kunt u uw vergadering afronden met een welverdiende borrel, uw ronde golf doornemen onder het genot van een 3-gangen diner of aanschuiven voor een heerlijk dagmenu.

Nieuws van de green

Verslag 1e Businessavond 16 april

2024-04-24
De eerste avond van de Businesscompetitie is van start gegaan! Nou, dat hebben ze geweten…

Mei special dinsdag en woensdag

2024-04-23
Onze mei special: kom gezellig golfen en eten op dinsdag en woensdag na 13.00 uur!

Uitnodiging Algemene Vergadering 2024

2024-04-22
De Algemene Vergadering 2024 vindt plaats op maandag 27 mei. Noteer deze datum alvast in uw agenda!

Koningsdag aanbieding Brasserie

2024-04-19
Heeft u geen zin om te koken op Koningsdag? Wij nodigen u van harte uit in onze Brasserie!
Scroll naar boven