Business avonden

Na het succes van voorgaande jaren worden ook dit jaar weer de businessavonden georganiseerd.
Deze avonden staan in het teken van golfen & netwerken.

Deelnemers aan de businessavonden zijn  bedrijfsleden van Grevelingenhout en hun relaties, leden van Grevelingenhout met een bedrijf, maar ook (beginnende) golfers met een bedrijf van buitenaf zijn welkom op deze avonden.

De eerste businessavond van 2021 vindt plaats op dinsdag 20 april  en wij willen u van harte uitnodigen om hierbij aanwezig te zijn. Met uw aanwezigheid belooft het ook dit jaar een succes te worden!

Graag willen wij u de gelegenheid bieden om een 9-holes stableford wedstrijd te spelen op de volgende dinsdagen in 2021:

Dinsdag 20 april (*)
Dinsdag 18 mei
Dinsdag 15 juni
Dinsdag 20 juli
Dinsdag 17 augustus
Dinsdag 21 september+ feestelijke afsluiting

 

We zijn erg blij met al heel wat positieve reacties op onze eerste uitnodiging.

De verwachting is dat de coronamaatregelen het op 20 april nog niet toelaten de bedrijven avond in de geplande vorm door te laten gaan. Dus, we passen ons aan. De avondklok gaat gelukkig pas om 22:00 u in, dat geeft in ieder geval wat meer ruimte.

Het is de bedoeling dat er hapjes en drankjes in de baan worden verzorgd. Op welke manier dat gebeurt blijft alsnog een verrassing.

Het programma van 20 april

Vanaf 17:00 uur
Ontvangst en start (van hole 1 en hole 10)

Vanaf  19:30
Binnenkomst spelers

Toekennen van starttijden

Wij moeten de wedstrijd van tevoren indelen. Het is niet toegestaan langer dan 15 minuten voor uw starttijd op de golfbaan te arriveren. Wij mailen de indeling en de starttijd op 19 april.

Voor wie?

Bedrijfsleden met relaties
Clubleden met een eigen bedrijf
(Beginnende) golfende ondernemers die geen (bedrijfs)lid zijn
 Golfers met passie voor hun werk

Sponsoring

Natuurlijk krijgt u de mogelijkheid om prijzen en/of een hole te sponsoren, wij zetten uw bedrijf tijdens deze dagen graag in de schijnwerpers! Neemt u hiervoor contact op met golfclub@grevelingenhout.nl of met  Ruud Korpel (06-54602600)

 

Het organisatieteam Business Golfdagen Golfclub Grevelingenhout
Ruud Korpel, Sylvia Bol en Marion van Es