Business avonden

Businessavonden 2022

 

Ook dit jaar worden – alweer voor de 5e keer in deze vorm –  de businessavonden georganiseerd.

De avonden staan in het teken van golfen & netwerken. Deelnemers aan de businessavonden zijn  bedrijfsleden van Grevelingenhout en hun relaties, leden van Grevelingenhout met een bedrijf, maar ook (beginnende) golfers met een bedrijf van buitenaf zijn welkom op deze avonden. De eerste businessavond van 2022 vond plaats op dinsdag 19 april.

Voor wie?

+ Bedrijfsleden met relaties   + Clubleden met een eigen bedrijf + (Beginnende) golfende ondernemers die geen (bedrijfs)lid zijn + Golfers met passie voor hun werk

 

Hole-in-One

Eric Bleiji stelt voor alle wedstrijden van de Business avonden in 2022 een prijs van € 500,- ter beschikking voor een hole-in-one op – per wedstrijd te benoemen – holes en op dezelfde holes (als de hole-in-one niet valt) een  prijs van € 50,- voor een neary.

Sponsoring

Natuurlijk krijgt ook u de mogelijkheid om prijzen en/of een hole te sponsoren, wij zetten uw bedrijf tijdens deze dagen graag in de schijnwerpers! Neemt u hiervoor contact op met golfclub@grevelingenhout.nl of met  Ruud Korpel (06-54602600)

De Business avonden

Graag willen wij u de gelegenheid bieden om een 9-holes stableford wedstrijd te spelen op de volgende dinsdagen in 2022.

Dinsdag 19 april 
Dinsdag 17 mei (Verslag)
Dinsdag 21 juni (Verslag)
Dinsdag 19 juli (Verslag)
Dinsdag 20  september
Dinsdag 18 oktober + feestelijke afsluiting

Toekennen van starttijden

De wedstrijden worden van tevoren ingedeeld. U kunt eventueel de namen van uw flightgenoten van tevoren aan ons doorgeven. Wij mailen de indeling en de starttijd een dag voor de business avond.

Met uw aanwezigheid belooft het ook dit jaar een succes te worden!

Het programma

17:00 uur
Ontvangst met broodjes voor door de baan

17:30 – 18:30 uur
Start wedstrijd (van hole 1 en hole 10)

20:30 uur
Binnenkomst spelers, borrel met een fingerfood selectie

Puntentelling “Order of Merit”

Voor de nieuwelingen onder de deelnemers nog even een uitleg over de puntentelling.
De dagprijzen zijn voor de spelers die de meeste stablefordpunten halen. Voor de overall telling gebruiken we zogenaamde “Order of Merit” punten.De winnaar van een wedstrijdavond krijgt 24 punten, meedoen levert 1 punt op. Extra punten zijn te behalen voor bijvoorbeeld een birdie, neary (dichtst bij de vlag met één slag)  of leary (dichtst bij de vlag met 2 slagen)
1e plaats  24 punten
2e:            20 punten
3e            16 punten
4e            12 punten
5e            10 punten
6e              8 punten
7e              6 punten
8e              4 punten
9e              2 puntenBirdie , neary of leary: 2 punten
Iedereen: 1 punt  voor het meedoen
Bij teamwedstrijden krijgen alle spelers van het winnende team 1 punt extra
Bij een gelijk aantal stablefordpunten worden de te behalen punten verdeeld over de spelers. De speler met de meeste Order of Merit punten na de laatste speeldag wordt individueel winnaar van de Business Competitie Grevelingenhout.

 

Het organisatieteam Business Golfdagen Golfclub Grevelingenhout
Ruud Korpel, Sylvia Bol,  Marion van Es, Chris van den Berg