Reserveren

U kunt 7 dagen van tevoren een starttijd reserveren.

Online Reserveren

Een brasserie staat van oudsher bekend als een plek waar men een gemakkelijke maaltijd kan nuttigen onder het genot van een drankje. Denk hierbij aan een stukje vis of vlees met frites en salade. Voor ons een reden om te kiezen voor de naam “Brasserie Grevelingenhout” Een brasserie verschilt op deze manier met een restaurant.

En wat maakt een rondje golf, een mooie dag in Zeeland of productieve vergadering compleet? Inderdaad; een gezellige brasserie!

Brasserie Grevelingenhout staat voor genieten in een prachtige omgeving. Met uitzicht op de dubbele green van hole 9 en 18, weg van alle drukte en te midden van de Zeeuwse zilte lucht zal een lunch, borrel en/of diner zeker in de smaak vallen.

Onze chef werkt met een basis menukaart, maar buiten de kaart om zullen er geregeld seizoensgebonden producten te verkrijgen zijn. Keer op keer probeert hij u weer te verrassen met de heerlijke combinaties.

Het hele jaar door werkt Brasserie Grevelingenhout met diverse arrangementen en wisselende menu’s. Zo kunt u uw vergadering afronden met een welverdiende borrel, uw ronde golf doornemen onder het genot van een 3-gangen diner of  aanschuiven voor een heerlijk dagmenu.

En heeft u speciale ideeën en wensen voor een te organiseren bedrijfsdag, golfclinic of zakelijke bijeenkomst? Ook dan denken we graag met u mee over een passend arrangement.

We hopen u snel te mogen ontmoeten in onze Brasserie, wij staan altijd graag voor u klaar! Ons secretariaat kan u er meer over vertellen.

Openingstijden Brasserie Grevelingenhout

De Brasserie is dagelijks geopend vanaf 10.00 uur, met uitzondering van de herendag, dan gaat de Brasserie al om 9.00 uur open.

Wilt u blijven eten?
Reserveren is noodzakelijk!
Tel. 0111-482650.

Klik hier voor de complete menukaart