Reserveren

U kunt 7 dagen van tevoren een starttijd reserveren.

Online Reserveren

         

De nieuwste trots op Golfclub Grevelingenhout is de professionele fitting studio! Hier vind je de nieuwste clubs van Mizuno en Callaway. Alle soorten shafts & clubhoofden staan klaar om de beste keuze te kunnen maken. Ook diverse soorten putters van Odyssey zijn aanwezig om je set compleet te kunnen maken. Daarnaast maken de beeldschermen aan de wand, heaters voor de koudere dagen en indoor oefengreen de fitting studio helemaal af!

Flightscope x3 Fusion

De ‘’X3 Fusion’’ is het nieuwste model van Flightscope en maakt ook deel uit van de fitting studio. De Flightscope is een zogenaamd Doppler radar systeem. Deze technologie wordt ook in het leger gebruikt om de vlucht van kogels en raketten te analyseren. Het is dan ook perfect om ook de vlucht van de golfbal en het daadwerkelijk raken van de bal te analyseren. Hierdoor kunnen we zeer nauwkeurig bepalen wat we in de golftechniek of het materiaal moeten aanpassen om een verdere, constantere en mooiere vlucht te kunnen krijgen.

De fitting

PGA A-Professional Jonathan Willis zal de fitting uitvoeren. In een korte intake worden je wensen en idealen besproken. De Flightscope wordt geïnstalleerd en na een aantal ballen te hebben geslagen met je eigen golfclubs, worden alle basisgegevens op het gebied van onder andere swingsnelheid, spin en afstand op de 2 grote beeldschermen in de Fitting Studio in beeld gebracht. Op basis van de gemeten gegevens kan de pro bepalen welke shaft het beste is. Daarbij wordt een passend clubhoofd uitgezocht. Je gaat de nieuw samengestelde club(s) vergelijken met je eigen clubs. De Flightscope wordt gedurende de hele fitting gebruikt om de vooruitgang in slagen goed in beeld te brengen en de beste keuze te kunnen maken.

De fitting gebeurt op afspraak en kan geboekt worden bij de PGA Pro Jonathan Willis (telefoonnummer 06-51396539 of email info@jwgolfstore.com

 Voor wie?

Een fitting is geschikt voor iedere serieuze golfer die het beste uit zijn spel wil halen.

Graag tot ziens op onze club!