De Bruse Golfdagen van 15 t/m 17 juni 2023

De Bruse Golfdagen van 15 t/m 17 juni 2023

Dit evenement start op donderdag 15 juni 2023

 

Sportieve gezelligheid in een ongedwongen sfeer. Het wordt vast weer genieten van heerlijke rondjes golf op de mooie baan van Golfclub Grevelingenhout, waarbij de haring, de broodjes paling en de oesters met de ‘bubbels’ weer niet zullen ontbreken.Nog 1,5 week en we gaan van start. Het loopt hard met de inschrijvingen. Donderdag en vrijdag staan er al zo’n 120 op de lijst en op zaterdag zitten we boven de 160.
Op ons inschrijfformulier was er geen ruimte voor het kiezen van de tee waarvan u wilt starten. Zoals we het nu ingeschreven hebben starten de heren van de gele en de dames van de rode tee.
Als u van een andere tee wilt starten – naast rood en geel hebben we nog wit, blauw en oranje in de aanbieding – zou het fijn zijn als u dat zo spoedig mogelijk per email aan ons doorgeeft (BGD@Grevelingenhout.nl).
Voor 3 drukbezochte dagen is onze voorraad handdoeken en was-capaciteit niet toereikend. Wij verzoeken u vriendelijk uw eigen handdoek mee te nemen. 
 

Vanwege het aantal beschikbare handicarts kan het zijn dat u gezelschap krijgt van een andere handicart gebruiker.

We hebben dit jaar jammer genoeg te maken met flink wat obstakels voor spelers die normaal gesproken via de Haringvlietbrug richting Grevelingenhout komen. De Haringvlietbrug wordt in 2023 van 9 juni 22.00 tot en met 28 juli 23.00 uur volledig afgesloten voor al het wegverkeer. Het verkeer wordt dan omgeleid via de Moerdijkbrug (A16) en de Haringvlietdam (N57).
 

Heeft u nog vragen, stuur dan een email naar BGD@Grevelingenhout.nl.

Tot ziens op 15,16 of 17 jun
iDe Bruse Golfdagen Commissie
Iet, Marion, Roland en Tom

 

Nog enkele aandachtspunten

  • Deelname is mogelijk vanaf 16 jaar.
  • De toewijzing van een buggy geschiedt op basis van volgorde van binnenkomst aanmelding. Bij een dreigend tekort stellen wij u direct op de hoogte.
  • Restitutie van het inschrijfgeld is alleen mogelijk bij afmelding voor 12-6-2023
  • Wij plaatsen foto’s van de Bruse Golfdagen, waarop u herkenbaar kunt zijn, op onze website. Ook delen wij wedstrijdindelingen, speelschema’s en uitslagen van wedstrijden op onze website. Wij verzoeken u het secretariaat (golfclub@grevelingenhout.nl) ervan op de hoogte te brengen als u hiermee niet akkoord gaat.

 

 

Terug naar het overzicht