Bruse Golfdagen 2021

Bruse Golfdagen 2021

Dit evenement start op donderdag 17 juni 2021

 

Heeft u er ook zo veel zin in? De Bruse Golf dagen? Wij vertrouwen erop dat we, eventueel in een iets aangepaste vorm, de Bruse Golfdagen dit jaar weer kunnen beleven.

De Bruse Golf Dagen zijn een sportief en gezellig evenement geworden voor Golfclub Grevelingenhout. Elke dag wordt een andere spelvorm gespeeld. Wat de wedstrijden ook erg leuk maakt is dat er veel verrassingen door de baan zijn. Zo kun je in de baan ineens staan haring happen met flightgenoten of in een tent oesters eten en een glaasje cava drinken. Traditiegetrouw worden er op de vrijdag Zeeuwse mosselen geserveerd in Brasserie Grevelingenhout.

Graag ontmoeten we u op één of meerdere dagen en we zullen er alles aan doen om dit evenement dit jaar weer tot een succes te maken.

Natuurlijk moeten we rekening houden met wat mag en niet mag op de geplande Bruse Golf Dagen. Mochten coronamaatregelen de Bruse Golfdagen onmogelijk maken dan laten wij dit op 28 mei weten. Verder zijn er nog een paar aandachtspunten:

  • Het inschrijfformulier geeft door een administratieve fout slechts mogelijkheid om 2 gasten in te vullen voor donderdag 17 juni. De spelvorm is echter 4-ball chambles. Geef bij de opmerkingen aan met wie u wilt spelen, dan zorgen wij dat uw flight uit de door u geselecteerde spelers bestaat.
  • Voorlopig is het maximale aantal deelnemers per speeldag op 120 spelers gezet. Mochten de corona maatregelen het toelaten dan zullen we dat aantal natuurlijk onmiddellijk verhogen.
  • Wij hebben slechts een beperkt aantal buggy’s tot onze beschikking. Voor het reserveren van een buggy geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Wij houden u natuurlijk op de hoogte van de stand van buggy-zaken.

Klik hier voor het inschrijfformulier

Terug naar het overzicht