Marjolein Bosma wint de Zilveren Vogel editie 2013.

Vrijdag 30 augustus wapperde de KLM vlag op Golfclub Grevelingenhout.alle deelneemsters

 

Er stond een paspop in de hal in KLM uniform, weliswaar een gedateerde versie, maar dat was ook niet verwonderlijk want die dag gingen 25 oud KLM stewardessen de strijd aan met de golfstokken om de Zilveren Vogel wisseltrofee te bemachtigen.

Het idee voor een jaarlijkse golfwedstrijd voor oud KLM- stewardessen is ontstaan op de Hilversumsche Golfclub in 1977 met als doel jaarlijks oud vakgenoten te ontmoeten en herinneringen op te halen voor, tijdens en na de wedstrijd.

De eerste wedstrijd werd dat jaar op de Hilversumsche Golfclub in augustus georganiseerd.

Het initiatief is aangeslagen en er wordt sindsdien jaarlijks gespeeld. De winnares van het toernooi dient de volgende “Zilveren Vogel” te organiseren op haar eigen golfclub.

ontvangstIn 2012 won ik de wedstrijd op Golfclub de Haar en vandaar dat dit jaar Golfclub Grevelingenhout gastclub was en dit was niet de eerste keer. In 1995 en in 2005 werd er ook op Grevelingenhout gespeeld. Marjolein Bosma en Jolien Andreae waren mijn voorgangers.winnares

 

 

 

Nu heeft Marjolein wederom de wedstrijd gewonnen en zal Grevelingenhout volgend jaar weer een KLM blauwe dag mogen beleven.

Van harte gelukgewenst Marjolein!

Angelique Meijer

 

Tips?

Heeft u tips, suggesties en/of opmerkingen over deze pagina? De webmasters horen het graag via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..